Bli partner hos AaFK Fortuna

Det finnes mange kommersielle muligheter som partner hos AaFK Fortuna. Ønsker du og din bedrift å bli partner med AaFK Fortuna, finner du informasjon på denne siden.

AaFK Fortuna har et nettverk som består av 35 bedrifter i alle størrelser. Våre samarbeidspartnere er delt inn i fire partnernivå:

  • Generalpartner
  • Hovedpartner
  • Partner
  • Patriot

Partnernivået defineres ut fra totalsummen på samarbeidsavtalen. Vi skreddersyr innholdet i alle samarbeidsavtaler, og sammen med din bedrift finner vi produkter og innhold som passer best for dere.

Markedsføring og eksponering

Ønsker du å markedsføre og eksponere din bedrift? Vi tilbyr både nasjonal og lokal markedsføring via våre ulike reklameflater på blant annet spillerne og Color Line Stadion. Dette innebærer logo på drakt, kamptøy, treningstøy og reiseklær. Logoeksponering er ettertraktet og er blant våre beste eksponeringsflater, som gir representasjon gjennom hele året på kamp og trening. 

Slik blir du partner

Dersom du ønsker å bli partner hos AaFK Fortuna, ta kontakt med markeds- og arrangementsansvarlig Kimy Fagermo på kimy.fagermo@aafkfortuna.no eller telefon 958 77 960.