Velkommen, Ingrid Beate!

Ingrid Beate Smådal Hide er vår nye utviklingstrener.

Foto: Kristian Moe

Ingrid Beate er 25 år og har lang erfaring fra fotballen. Hun har vært trener i 13 år, der flesteparten har vært for barne- og ungdomslag i Bergsøy IL. 

Hun har også vært to år i Hødd med ansvar for J17 og G19-lagene i klubben, samt jobbet med kretslag i Sunnmøre Fotballkrets i fem år. I tillegg har hun vært trener for herrelaget til Bergsøy.

Ingrid Beate har også en sterk faglig bakgrunn. Hun har UEFA B-lisens og har tatt et ettårsstudium i idrettspsykologi. I tillegg deltar hun på NFF-prosjektet Kvinnelig topptrener.

Nå er hun ansatt som utviklingstrener i AaFK Fortuna i en 50%-stilling, der hun får ansvar for klubbens utviklingstiltak og med å utvikle fremtidens AaFK Fortuna-spillere.

- Det blir spennende å jobbe i et godt utviklingsmiljø og jeg ser frem til å bidra til at AaFK Fortuna tar ytterligere steg. Jeg gleder meg til å bli kjent med spillerne, klubben og resten av trenerteamet, og å være en del av flaggskipet for jente- og kvinnefotballen på Sunnmøre, sier Ingrid Beate Smådal Hide. 

Sportslig og daglig leder i AaFK Fortuna, Ruben Aalberg, er svært fornøyd med å få Ingrid Beate inn i klubben. 

- AaFK Fortuna skal være en klubb som legger til rette for lokale talenter og sørge for at de utvikler seg på best mulig måte. Når vi da får sjansen til å ansette et stort, lokalt trenertalent som Ingrid Beate, er det en mulighet vi ikke kunne la gå fra oss. Det er helt i tråd med klubbens strategi og den retningen vi går i. Derfor er vi veldig glade for at Ingrid Beate kommer inn i klubben og kan bidra i utviklingsavdelingen med sin kunnskap og kompetanse, sier han. 

Annonse: