Klar for to nye år: - Jeg har fått et hjem her

Michaela Moran har signert ny kontrakt.

Foto: Kristian Moe

- Jeg er selvfølgelig veldig glad for å ha signert en ny kontrakt med klubben. Jeg elsker laget og føler at jeg har fått et hjem her. I tillegg tror jeg at spillergruppa har et stort potensial, og jeg synes retningen klubben og laget går i er veldig spennende. Det er noe jeg virkelig har lyst til å være en del av. 

Det sier Michaela Moran etter å ha skrevet under på en ny kontrakt som binder henne til klubben ut 2026. 

Den amerikanske sisteskansen signerte for klubben sommeren 2023 fra collegefotball i USA, etter å ha først vært innom på prøvespill. 

Siden da har 24-åringen etablert seg som en viktig brikke mellom stengene, og står oppført med 19 kamper for klubben. Moran har følgende å si om tiden hennes i klubben så langt:

- Totalt sett har det vært veldig bra. Starten på årets sesong var åpenbart ikke slik jeg hadde sett for meg å begynne mitt første fulle år her (ute med skade), men jeg har blitt mer og mer komfortabel her og utviklet meg. På kort tid har jeg tatt store steg allerede og jeg føler at jeg har fått på plass flere deler av spillet mitt som ikke var der da jeg kom, sier hun og legger til.

- Så har det hjulpet veldig at spillerne og alle rundt tok meg godt imot. Det er en stor grunn til at jeg har trivdes så godt. Hittil har det vært en skikkelig kul opplevelse å være her, og jeg er ikke klar for å gi slipp på det. 

Vil bli best

Nå som hun har valgt å bli værede i to år til, legger ikke "Mic" skjul på at hun har store forhåpninger og mål for tiden fremover, både for klubben og seg selv. 

- For klubben tror jeg at det bare kan gå oppover. Det er vanskelig å se for seg at det ikke er gode ting i vente for AaFK Fortuna. Hvis vi fortsetter å jobbe hardt slik vi har gjort, er det ikke noe dette laget ikke er kapable til. Derfor er jeg veldig spent på å se hvor langt vi kan nå sammen som lag. Personlig har jeg også store ambisjoner. Målet er å bli den beste keeperen i landet. Det er en lang vei å gå, men jeg skal gjøre det jeg kan for å nå så langt som mulig, understreker Moran. 

Annonse: