Jakter ny seier på bortebane

Denne helga reiser vi til Skien på jakt etter vår femte strake seier.

Den sjette serierunden i 1. divisjon står for tur, og vi møter nyopprykkede Odd på bortebane. 

I fjor vant Odd sin avdeling i 2. divisjon med fire poengs margin ned til HamKam, og sikret dermed et historisk opprykk til 1. divisjon. 

Denne sesongen har laget fra Skien fått en godkjent start og ligger i den store gruppen bak topp tre-lagene. På de fem første kampene har det blitt én seier, to uavgjorte og to tap for Odd, som ligger på 5.-plass med fem poeng. 

Seieren kom i forrige serierunde på bortebane mot FKH/Avaldsnes, og vil nok gi dem selvtillit før møtet med oss lørdag klokka 13:00.

- Jeg tror de fikk selvtillit av seieren sist, men vi kommer til å fokusere på oss selv. Vi står med fire strake seiere og har også mye selvtillit. Når vi er på det nivået vi har vært på så langt, er det utrolig vanskelig å slå oss, sier Hanna Bråten Gravem og legger til:

- Det er et lag vi ikke har møtt før, så jeg tror det viktigste for oss er å fokusere på våre arbeidsoppgaver og sørge for at vi legger ned den innsatsen som trengs.

Hun håper selvfølgelig også at seiersrekken vår fortsetter.

- Å ta tre poeng er alltid målet og jeg skal gjøre alt jeg kan for at vi vinner på lørdag, sier en bestemt Hanna Bråten Gravem.