"Forsmedelig og høyst unødvendig poengtap"

1-1 mot Avaldsnes i en kamp vi burde vunnet. Her er Frodes refleksjoner om kampen.

1-1 mot Avaldsnes er ikke bra nok. Vi burde greid mer og vi burde vunnet. Vi møter et voldsomt kynisk og defensivt orientert lag, som nærmest ligger i en 6-3-1 formasjon gjennom det meste av kampen. Og jeg forstår dem, så all ære til Avaldsnes for en godt gjennomført kampplan.

Det å spille mot en vegg av folk som ligger lavt er det vanskeligste i fotball, det har jeg nevnt før. Er så små detaljer som ofte er avgjørende for at vi skal bryte ned den veggen. Når det er sagt, så greier vi det med god nok margin til å score både 3 og 4 mål i går. And there in lies the problem; vi har for dårlig utnyttelse av sjansene våre... Vi teller vel fort 8-10 kvalitative skårings-muligheter, da blir ett mål noe snaut. 

Men igjen, det ene målet burde definitivt holdt! Avaldsnes har en eneste mulighet i går, nur eine!

Og den scorer de på. Er så jævlig forsmedelig. Bra gjort av dem, veldig bra, men ditto dårlig av oss i den situasjonen. Det som gjør det så tungt å svelge er nettopp det at vi er så inni gampræva solide defensivt. I de 3 siste kampene har motstanderen hatt 3 reelle sjanser. 1 per kamp, noe som er oppsiktsvekkende bra. Mindre bra er det at 2 av 3 har endt med scoring i mot...

Men folkens, vi kan irritere oss over sløste muligheter og dårlig uttelling i de to seneste kampene; men faktum er 5 seiere og to uavgjorte på de 7 vi har spilt. 3 innslupne mål. Vi har hatt en fabelaktig god åpning på sesongen og jobber utrettelig med å bedre de små detaljene som skal gjøre oss enda sterkere. Vi kan KUN gjøre noe med oss selv, umulig å kontrollere hva andre gjør.

Vi er happy:)

Frode F, trener.