Ny hjemmekamp: Bergenslag kommer på besøk

Endelig er det klart for en ny hjemmekamp.

Søndag klokka 15:00 er vi tilbake på Color Line stadion for å spille sesongens fjerde kamp i 1. divisjon. 

Motstander er Fyllingsdalen fra Bergen - et lag vi møtte to ganger forrige sesong, som da endte med 1-0-seier på bortebane og 2-2 hjemme på CLS.

Denne sesongen har bergenslaget fått en ok start med fire poeng på fire kamper, men kommer inn til søndagens oppgjør med mye å revansjere. Etter en seier og en uavgjort på sine to første kamper, har det gått tråere for Fyllingsdalen de siste ukene. 

I tredje serierunde ble det 1-5-tap borte mot Hønefoss, før det ble 1-3-tap mot serieleder Bodø/Glimt forrige helg. 

For vår del er resultatene en mye triveligere lesning. På våre tre spilte kamper har vi stått igjen med tre poeng ved alle anledningene - og det uten å ha sluppet inn mål. 

Fasit er ni poeng og 8-0 i målforskjell før det kommende oppgjøret mot Fyllingsdalen. 

En viktig bidragsyter til den formidable defensive statistikken vår, er keeper Idun-Kristine Jørgensen. Hun har følgende å si om den gode starten:

- Det er ti spillere foran meg som jobber ekstremt godt, og er grunnen til at det har vært få sjanser imot. Jeg føler at kommunikasjonen og samarbeidet med forsvaret foran meg, og også leddene foran der igjen, har fungert veldig bra og det vises gjennom null innslupne. Det har gjort at jeg har fått ganske behagelige arbeidsforhold så langt, mener sisteskansen. 

Hun har heller ingen planer om å la nullen ryke på søndag mot Fyllingsdalen.

- Nei, planen er helt klart å holde nullen igjen. Hvis vi fortsetter å jobbe slik vi har gjort i de tre foregående kampene, så kommer vi til å holde oss til den planen, smiler Jørgensen og er klar på at Fyllingsdalen ikke blir tatt lett på tross dårlige resultater den siste tiden - snarere tvert imot. 

- Man skal aldri undervurdere en motstander, og når de nå kommer fra to sure tap, tenker jeg at de er enda mer sultne på en seier. Men vi har vært solide defensivt og jobbet bra offensivt hittil, så jeg tenker at vi skal gjøre akkurat det samme på søndag. Klarer vi det blir det en veldig god kamp for oss og ekstremt vanskelig for dem å slå oss, spår Idun-Kristine Jørgensen.