Dette fortjente vi ikke….

Dessverre endte det med et surt 0-1-tap mot Bodø/Glimt. Her er Frodes tanker om kampen.

La det være klokkeklart; vi taper kampen fordi at vi ikke evner å sette ballen i mål!

Burde ikke være avhengig av ytre faktorer, eller en dommer som kan å utøve yrket sitt. 

Igjen, det skulle ikke være nødvendig å stå ovenfor en slik situasjon som vi gjør 3 minutter på overtid. 

Etter en nervøs åpning de første minuttene leverer vi en mycke skarp første omgang. 

Beste vi har gjort på en god stund! Veldig oppofrende og robuste defensivt, direkte og kvass offensivt. Det gir oss noen eventyrlige muligheter som vi både burde og skulle satt. Vi bør sette 3 kasser i første, men makter det ikke. Fortærende…

Når vi i omgangens siste minutt lager et tåpelig frispark og taper duellen i egen boks, så ligger vi isteden under med ett halvveis.

Helt ubeskrivelig unødvendig.

Andre omgang er ganske så dominerende fra vår side. Vi dunker på fra første spark og skaper igjen en masse. Ikke alle sjanser like store, men i sum nok til minst putte et par. 

Ingrid er så jævlig nære med en suser som Corder akkurat får en finger på. Den fingeren er nok til at ballen smeller på undersiden av tverra. Det vil seg virkelig ikke…

Men vi må erkjenne at vi ikke ofrer oss nok, eller er rå nok i motstanders boks. Ballen hopper og spretter midt foran mål, men ingen klarer å kaste seg inn og tvinge den ballen over streken.

Så kommer vi dit hen da, at dommeren spiller en helt avgjørende rolle. En avgjørelse som ikke blir tatt, en uforståelig avgjørelse som ville snudd opp ned på alt. 

Ingeborg vipper ballen inn i Glimts 16-meter, og en dårlig avklaring havner i beina på Amalie. I stor fart drar hun en to-fots finte på stopperen som kaster en høyre fot opp og ut, og som økser Amalie ned. 

SOLEKLAR straffe!

Hvordan dommeren kunne vinke den videre er like uforståelig og ufattelig som at Jesus spaserte på vannet! Unnskyld språket, men fy fan!!!

PS: etter 21 kamper har vi fått 0 straffer.... Sikkert noe vi gjør feil......

Vi burde vunnet denne kampen, og det i kraft av oss selv. Vi var bedre enn Glimt, og vi skaper mer enn Glimt. Men manglende evne til å score koster oss 3 poeng, og setter oss i en tøff situasjon. 

Realiteten er mest sannsynlig at vi må vinne de 3 siste kampene. En tøff oppgave, men fremstår vi sånn som i dag er det absolutt mulig! Vi har ikke annet valg enn å gi absolutt ALT vi har.

Frode F, trener. 

Annonse: