"Deilig og etterlengtet seier!"

Seiersrekken vår fortsetter og er nå på tre kamper etter 2-0 mot TIL 2020. Dette sier hovedtrener Frode Fagermo etter vår første seier på Romssa Arena.

TIL 2020 på Romssa Arena har vært en merkelig og vrien greie å forholde seg til.

De tre foregående kampene i Nordens Paris har alle vært prestasjonsmessig gode, men alle endt med tap.

Har så langt virket kul umulig å få poeng der oppe, uansett hvor mye vi har prøvd… Vel, the curse is lifted:)!!!! En ramsalt deilig og enormt befriende formiddag i april gav oss 3 svinfine poeng og atter en smultring i protokollen.

La oss starte med det; 3 kamper, 270 minutter spilt, 0 innslupne. Har ikke opplevd det i en serieåpning, verken som spiller eller trener! For å pynte litt ytterligere på det; vi har spilt 8 kamper siden La Manga i februar, sluppet inn 2. Vi er et jævla beist defensivt og en forbanna murblokk å bryte ned!

Tok knappe 2 minutter før jubelen brøt løs denne fine søndagen i Tromsø. En kårner fra Maria slås på bakerste til Agata som ofte lurer der. Skuddet blir reddet av keeper, men returen havner i bena på Sofie som ikke nøler med å gi TIL Riis (pun intended:)).

En pangstart!

I en relativt jevn spillemessig omgang har vi relativt god kontroll. Et skudd over er det nærmeste et desperat Tromsø kommer.

5-6 minutter før pause settes Guro opp på vår høyre side. Rappe Røn valser forbi en høyreback som bare opplever lufttrykket i det voldsomme rykket. 

Med tålmodighet, ro og oversikt avventer hun legget til hun har funnet sitt designerte mål; Agata på bakre stolpe. Igjen er hun der, luringen Agata. Denne ganger tillater hun ingen retur, men setter læret kontrollert i garnet med en fløte-myk venstrefot.

Til glede for alle på Romssa plukkes «flygeren» frem i ekstatisk feiring.

2-0 til pause i en voksen omgang.

DSC03307.jpg
Agata dro frem signaturfeiringen sin etter å ha satt inn 2-0 på Romssa Arena. Her feirer hun scoring i hjemmekampen mot Hønefoss i fjor. Foto: Kristian Moe

Andre omgang blir litt heseblesende. Vi blir litt engstelige med ball og spiller den for lett fra oss. Skaper i grunn ikke det store, men 2 i potten fra første holder i lange baner.

På tross av noen ekle situasjoner så brenner det aldri på dass. Til det er vi for hardtarbeidende og ærekjær i og rundt egen boks. Vi har noen mastodonter bak der som peiser vekk alt som måtte komme!

En helt spektakulært deilig følelse å få brutt den trasige statistikken mot TIL i Tromsø. Spektakulært deilig med 3 poeng. Spektakulært deilig å holde nullen igjen.

Dæven jeg er stolt av jentene våre!

Frode F, trener.