Spennende bortekamp i vente

Lørdag tar rekruttene turen til Kristiansund.

I forrige kamp kunne rekruttlaget sikre fylkesmesterskapet med seier over Herd på bortebane. Det gikk ikke veien og endte til slutt med et surt og skuffende 2-3-tap, til tross for at vi kjempet oss tilbake fra 0-2.

- Herd kom akkurat slik vi forventet, men vi var rett og slett ikke gode nok, verken i eget spill eller til å håndtere spillet til Herd over 90 minutter. Totalen blir dermed at vi taper fortjent, mener hovedtrener Sverre Økland

Bortetur til Kristiansund

Etter en helg uten kamp, er rekruttene tilbake i aksjon på lørdag. Da venter bortekamp mot Kristiansund, som vi tidligere i Fylkesserien slo 6-1 på hjemmebane. Siden den gang har nordmøringene funnet formen og står med sju poeng på sine siste tre kamper. 

Til lørdagens oppgjør håper Økland at en god treningsuke skal overføres til kamp og gi en god prestasjon.

- Vi har hatt ei veldig god treningsuke, der både energinivå, kvalitet og humør har vært på topp. Nå handler det om å få dette ut i kampen mot Kristiansund. Det nærmer seg sesongslutt så vi kommer ikke til å gjøre noe annerledes enn tidligere. Vi ønsker heller å frigjøre energi og spilleglede hos spillerne, slik at de gleder seg til de gjenstående kampene, sier han.

Annonse: