Seriestart i vente for rekruttene

Onsdag sparker rekruttlaget i gang sesongen i 3. divisjon.

Siden den historiske oppstarten i januar, har rekruttlaget vært gjennom en tre måneder lang oppkjøring bestående av kvalifiseringskamper til J19-NM og treningskamper mot ulik motstand. 

Nå er ventetiden også over for rekruttene, som endelig skal få 2024-sesongen ordentlig i gang. 

Onsdag klokken 18:30 er det duket for serieåpning i 3. divisjon mot Volda på bortebane. 

- Vi gleder oss veldig. Siden oppstarten har vi hatt en veldig fin utvikling, både kollektivt og individuelt. Og så har det hele tiden vært seriestarten man har sett frem til. Vi har jobbet godt hver dag og har prøvd å utnytte hver treningsøkt på en god måte for å være best mulig forberedt til seriestarten. Jeg tror spillerne er veldig klare og gleder seg veldig, og det samme gjør vi rundt laget, sier hovedtrener Sverre Økland. 

- Vi er klare for en bra fight

Årets første motstander i 3. divisjon er som nevnt Volda, som forrige sesong tok 19 poeng på åtte kamper på våren og kom på 2.-plass bak Aksla/Guard. Økland forventer derfor en tøff bortekamp mot en god motstander i serieåpningen.

- Det er en tøff start. Inntrykket mitt fra utsiden er at dette er et Volda-lag som har jobbet godt under ny trener, og som gjør en del spennende ting både strukturelt og taktisk, sier han og legger til:

- Jeg tror derfor det blir en interessant og velspilt kamp mellom to gode lag. Vi er hvert fall klare for en bra fight.