Jakter sin tredje strake seier

Rekruttlaget har fått en perfekt start på høstsesongen.

Fylkesserien er godt i gang og rekruttene våre har startet med to seiere av to mulige. 

I første kamp ble Hødd slått 2-1 etter en tett og jevn affære, før Herd ble noen numre for små i kamp to og måtte gi tapt med 5-0. 

Seks poeng og 7-1 i målforskjell gjør at vi ligger på 2.-plass i fylkesserien etter to kamper - bare bak Molde 2 på målforskjell.

- Etter en god sommer var vi spente på om vi fikk se den utviklingen også i fylkesserien. Resultatmessig har vi innfridd og til tider vist nivået vi har inne, men samtidig har vi variert i prestasjonene underveis i kampene. For meg som trener er det svært gledelig å se at det kollektive angrepsspillet vårt har utviklet seg og blitt mye bedre enn det var i vår. Vi scorer mål på mange forskjellige måter og har flere strenger å spille på. Dette er noe vi trener mye på, og det er derfor flott å se at det gjenskapes i kampsituasjoner, oppsummerer hovedtrener Sverre Økland. 

Allerede førstkommende lørdag er det klart for neste kamp i fylkesserien. Da venter Kristiansund hjemme på Ratvika stadion. 

- KBK satser på en god måte og har både en dyktig trener og et bra apparat rundt laget. De viste at de er et veldig bra lag i vår ved å vinne alle kampene i sin avdeling av 3. divisjon. Vi vet at de kommer til å gi oss en tøff kamp, men vi skal forberede oss godt og være klare til lørdag, sier Økland. 

Kampen mot Kristiansund har avspark klokka 14:00 på Ratvika stadion lørdag 31. august. 

Annonse: