Fylkesserien sparkes i gang

Søndag starter høstsesongen for rekruttlaget.

Etter bronsemedaljen i Norway Cup i sommer retter rekruttlaget fokuset mot en spennende høstsesong og spill i fylkesserien. 

Sammen med Molde, Kristiansund, Herd og Hødd skal våre rekrutter kjempe om retten til å kalle seg best i fylket og deretter også kvalifiseringskamper som etter hvert kan gi opprykk til 2. divisjon. 

Første test i høstens fylkesserie er førstkommende søndag mot Hødd på bortebane - et lag vi slo i begge oppgjørene på våren (2-0 borte og 3-1 hjemme). 

- Vi er glade for å være med i fylkesserien og at vi får testet oss på et nivå som er et knepp opp fra 3. divisjon. Vi jobber med å utvikle spillere og forberede dem best mulig, slik at de en dag kan ta steget opp til å spille i 1. divisjon eller Toppserien. Fylkesserien er derfor en veldig fin arena for spillerne våre til å få den utviklingen de trenger, sier hovedtrener Sverre Økland. 

Han mener at laget har tatt store steg den siste tiden, spesielt gjennom sommeren. 

- Fokuset vårt ligger på å utvikle oss hver dag. Gjennom sommeren synes jeg at vi har tatt noen steg, både individuelt og som gruppe. Spillerne har vært fantastiske, tar til seg læring og kommer på hver trening om et ønske om å bli bedre. Det har gitt resultater og vi er klare for en spennende høst. 

Annonse: